BővíteniSzentek közössége-modul: Szent Ágoston, Alix Fjodorovna cárné
BefejezniSzerzetesrendek-modul
ElkészíteniAdventi design
BefejezniRómai Katolikus Vallás-modul

 

 

Indulás 2013. 08. 02.
Szerkesztő Prekambrium
Téma Vallás
Tárhely G-Portal,  Flaunt
Design Prekambrium
Design téma Cathedral of Szeged

Figyelmeztetés!

Az oldal az egyéb VILÁGVALLÁSOKKAL, VALLÁSI IRÁNYZATOKKAL FOGLALKOZIK, de nem áll kapcsolatban semmilyen vallási felekezettel, plébániával vagy azok vezetőivel. AZ ITT TALÁLHATÓ ANYAGOK SAJÁT TANULMÁNYOKBÓL, PAP-ISMERŐSEIMMEL VALÓ PÁRBESZÉDEK ALAPJÁN, ILLETVE KÜLÖNBÖZŐ INTERNETES FORRÁSOKBÓL KERÜLTEK A MODULOKBA, mindezt saját szavakkal átformálva, épp ezért más, vallással foglalkozó oldalak számára elvinni és sajátodként feltüntetni SZIGORÚAN TILOS!

 
Indulás: 2013-08-02
 
Frissítések
Friss bejegyzések
2023.05.25. 08:00
2023.04.28. 13:33
2023.04.19. 16:10
 
News of the Site

Új kinézet az oldalon

2023.05.25. 08:00, Prekambrium

Sziasztok!

Nagyjából három hónap eltelte után új külsőt kapott a Religi-Portal. Ezúttal valami nyáriasabb, zöldesebb színezetű kivitelezésen gondolgodtam, amihez ihletődést egy régebb blogdesignom fent lévő design adott.Amint láthatjátok, központi eleme a Szegedi Dóm, és a sötétzöld-világoszöld kombó lett az abszolút nyertes választás egy kis sárgás-rózsaszínes árnyalattal keverve. Remélem, tetszik nektek a mostnai kinézet, melyet igazándiból a honlap 10. évfordulójára szántam. 
Igen, jól olvassátok: 10 kerek éve lesz augusztus 2-án, hogy megnyitotta kapuit az oldal, azonban nem volt zökkenőmentes fennállása. Több okból kifolyólag is egy tavaly februárig tartó szünet volt érvényben, de úgy érzem, kellett nekem és a Religiónak is a pihenés. Az eltelt 10 év során közel 200 000-en lettünk, és napi átlagban nagyjából 700 fős látogatottságot adtatok az oldalnak.

Köszönöm mindenkinek, aki megfordul berkein belül és olvassa az itt megosztott vallási és művészettörténeti tartalmakat, valamint megtekinti az általa megosztott videókat! :)

II. János Pál pápa élete a Prekambrium csatornán

2023.04.28. 13:33, Prekambrium

Sziasztok!

A tengapi nap folyamán újabb pápával kapcsolatban került fel videó a Prekambrium csatornára, melyben ezúttal II. János Pál pápa életét vsszük górcső alá. Amennyiben érdeklődtök a téma iránt, az alábbi linkre kattintva megtekinthetitek a felvételt.:

XVI. Benedek pápa élete a Prekambrium csatornán

2023.04.19. 16:10, Prekambrium

Sziasztok!

A mai napon rendhagyó videómegosztás következett be a Prekambrium csatornán, ugyanis elkészítettem egy tavaly óta tervezett egyháztörténeti videómat, melyben XVI. Benedek pápa életét tekintjük át. Az alábbiakban elérhetitek a videót, amennyiben rákattintitok a megosztott videóképre.:

Videó a Dohány utcai Zsinagógáról

2023.04.16. 19:00, Prekambrium

Sziasztok!

A mai napon a Magyarország híres épületel c. topicba egy újabb vallási témájú videó érkezett csatornámon, melyben ezúttal a Dohány utcai Zsinagógáról lesz szó. Rengeteg érdekes információt megtudhattok a csodálatos épületről, ha megtekintitek az alábbi felvételt vele kapcsolatban.:

Extended Stories: A klasszicista építészet gyöngyszemei

2023.04.06. 21:34, Prekambrium

Sziasztok!

A mai napon felkerült csatornámra egy Extended Stories-rész, melyben a klasszicista építészet legkiválóbb hazai és külföldi épületeit dolgozom fel, melyek közül 4 videó a hazai templomépítészet legszebb példáit vonultatja fel. A videót az alábbiakban megtekinthetitek.:

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG