BővíteniSzentek közössége-modul: Szent Ágoston, Alix Fjodorovna cárné
BefejezniSzerzetesrendek-modul
ElkészíteniAdventi design
BefejezniRómai Katolikus Vallás-modul

 

 

Indulás 2013. 08. 02.
Szerkesztő Prekambrium
Téma Vallás
Tárhely G-Portal,  Flaunt
Design Prekambrium
Design téma Cathedral of Szeged

Figyelmeztetés!

Az oldal az egyéb VILÁGVALLÁSOKKAL, VALLÁSI IRÁNYZATOKKAL FOGLALKOZIK, de nem áll kapcsolatban semmilyen vallási felekezettel, plébániával vagy azok vezetőivel. AZ ITT TALÁLHATÓ ANYAGOK SAJÁT TANULMÁNYOKBÓL, PAP-ISMERŐSEIMMEL VALÓ PÁRBESZÉDEK ALAPJÁN, ILLETVE KÜLÖNBÖZŐ INTERNETES FORRÁSOKBÓL KERÜLTEK A MODULOKBA, mindezt saját szavakkal átformálva, épp ezért más, vallással foglalkozó oldalak számára elvinni és sajátodként feltüntetni SZIGORÚAN TILOS!

 
Indulás: 2013-08-02
 
Frissítések
Friss bejegyzések
2023.05.25. 08:00
2023.04.28. 13:33
2023.04.19. 16:10
 
Média

001. HARANGOZÁS-VIDEÓK

+ Harangjáték a Notre Dame-ból (8 haranggal)
+ Egri bazilika harangjai
+ A gyöngyösi Szent Bertalan-templom harangjai
+ Szegedi Dóm Hősök-harangja
+ Szent István Bazilika Szent István-és Boldogasszony-harangja
+ Angelus a Szent István Bazilikából

002.   VASÁRNAPI ÚTRAVALÓ-VIDEÓK 

+ 2014-es év
+ 2015-ös év
+ 2016-os év
+ 2017-es év
+ 2018-as év

Figyelem: A fentiekben megosztott Vasárnapi Útravalók videói a Váci Egyházmegye YouTube-csatornájáról vannak összegyűjtve, épp ezért másolásuk és más vallási vagy egyéb oldalakon való jogtalan megosztásuk, következményekkel jár. A harangozási videók, hanganyagok szintén más-más csatorna vezetőinek termékei, illegális felhasználásuk minden tekintetben tilos!


003. MŰVÉSZETTÖRTÉNETI VIDEÓK A PREKAMBRIUM CSATORNÁRÓL

+ A Notre Dame története 1. rész 
+ A Notre Dame története 2. rész
+ A Sacré Coeur
+ A firenzei Campanile
+ Firenzei Dóm
+ A Pisai Dóm-tér nevezetességei
+ Esztergomi Bazilika
+ Egri Bazilika
+ A dunakeszi Szent Mihály-templom
+ A szurdokpüspöki Szent Kereszt Felmagasztalása-templom
+ A gyöngyösi Szent Bertalan-templom
+ Váci Székesegyház
+ A Szegedi Dóm
+ A debreceni Református Nagytemplom
+ A debreceni Református Kistemplom
+ A tihanyi Bencés Apátság
+ A pannonhalmi Bencés Főapátság
+ A zirci Ciszterci Apátság
+ A bélapátfalvai Ciszterci Apátság

 

004.   EGYHÁZTÖRTÉNETI VIDEÓK A PREKAMBRIUM CSATORNÁRÓL 

+ A Római Katolikus Egyház története 
+ A Kereszténység kilakulása 1. rész - Ős-és Ókereszténység
+ A Bizánci Birodalom történelme
+ A Kereszténység kialakulása 2. rész - Kereszténység a középkorban és az újkorban
+ A Pápai Állam és Vatikán története
+ A Váci Egyházmegye története

 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG